Side navigation:

Kontakt & firma info:

Lazur
Ved Skansebakken 81
3400 Hillerød, Danmark
Telefon: +45 40302093
Email: info@lazur.dk
CVR: 34342954
Bank: Handelsbanken
Konto: 6482012591

FAQ - ofte stillede spårgsmål

På denne side kan du læse svar på nogle af de spørgsmål jeg oftets får stillet om håndmalet porcelæn og håndmalede fliser. Selv om du ikke kan finde dit spørgsmål, så fortvivl ikke! Bare send dit spørgsmål og få jeg spørgsmålet ofte nok kommer det til at optræde her på siden. Alternativt er du velkommen til at kontakte mig telefonisk på 40302093.

Hvordan handler man med Lazur?
Send en mail med en kort beskrivelse af det du godt kunne tænke dig og på hvilket underlag, vedhæftet et billede eller tegning af det motiv der ønskes samt og så modtager du et pris overslag i løbet af et par dage. Du er velkommen til at få lavet kopier af de motiver du finder på produkt siden. Når motiv og pris er aftalt leverer/sender du det antal fliser der skal males på til Lazur.
Hvad koster det at få malet en dekoration?
Alle mine produkter er unika ting og derfor er det ikke muligt at lave en prisliste. Ved at kigge under produkter kan man se, hvad en standard dekoration koster udført på en 10x10 cm eller en 13x13 cm flise koster.
Er alle omkostninger inkluderet i prisen?
Nej! Inkluderet i prisen er dekoration og brændning samt 25% moms. Køb af fliser, fragt og Lazur 100% garanti* er ikke inkluderet i prisen. (Ønskes forsikring aftales dette særskildt)
Hvad er Lazur 100% garanti?
Fliser og porcelæn er skrøbelige størrelser og derfor kan det ikke udelukkes, at fliser eller porcelæn der brændes kan revne eller springe. Da Lazur ingen indflydelse har på kvaliteten af emner for et projekt, gives der ingen garanti. det vil sige at har Lazur lavet en dekoration på et emne og det springer/revner under brændning leveres emnet skadet. (Det skal nævnes at det er endnu ikke sket for mig) Men vil man være sikker på leverance til en fast pris kan man tegne en forsikring som koster 10% af totalprisen.
Kan man bare "kigge forbi" Lazur på adressen
Jeg vil være glad for, at der ringes på forhånd (eller der sendes en email der også er blevet besvaret) før et besøg.
Sælger Lazur også fliser
Nej det gør jeg ikke.
Hvordan får Lazur de fliser der skal bruges
Du finder de fliser du skal bruge og aflevere/sender det antal fliser der skal males på, til mig. Alternativt kan du finde de fliser du skal bruge hos en flise forretning nær min adresse og jeg afhenter selv fliserne.
Hvor finder du de fliser jeg har brugt til mine "eksempler"
Det kan jeg oplyse. Send mig en mail med reference nummeret på det motiv der er malet på den flise du kan lide. Jeg kan ikke garanterer for stadig leverence.
Hvad nu hvis ikke jeg kan lide det jeg har bestilt?
Inden en bestilling afsluttes vil der være mulighed for at se hvordan resultatet bliver. Min "stil" fremgår ved at kigge på denne side.
Er motiver altid malet af Lazur?
Ja. Jeg laver selv alle motiver.
Giver du undervisning i porcelæns maling?
Jeg giver gerne privat undervisning. Jeg har undervist elever på Royal Scandinavia ligesom jeg tidligere har undervist på aftens skole.
Hvor har ligger Lazur's butik?
Lazur har ikke nogen fysisk butik, Dette er Lazur's butik. Du er naturligvis velkommen til at besøge mig efter aftale.
Kan jeg få lavet én eller mange... ?
Stort set alt kan lade sig gøre. Du kan få lavet en flise... eller 1500!
Kan du male alle typer motiver?
Formodentligt ikke :) Men indtil videre har jeg kunnet levere til alles tilfredshed.
Kan malede fliser tåle rengørings midler?
Ja. Malede fliser kan tåle samme behandling som "almindelige" fliser. Rengøring med diverse vaske og pleje midler men undgå skurende vaske/poler midler.