Side navigation:

Kontakt & firma info:

Lazur
Ved Skansebakken 81
3400 Hillerød, Danmark
Telefon: +45 40302093
Email: info@lazur.dk
CVR: 34342954
Bank: Handelsbanken
Konto: 6482012591

Hjælpeside til kontakt formular

På grund af det store, og stadigt stigende, problem med spam har vi valgt effektivt at forhindre spambots i at benytte vore formulare, som spamstationer. Dette har vi gjort ved at benytte strikte regler for hvordan de enkelte felter skal og kan udfyldes ligesom vi har tilføjet et spamfælde spørgsmål. Læs mere om spambots her.

For og efternavn *

Dette felt udfyldes med for og efternavn. Der skal være 2 navne (og kun to navne) med et mellemrum mellem for og efternavn. Der kan maksimalt indtastes 40 tegn.

Email adresse *

For at jeg kan svare på en henvendelse skal jeg bruge en retur email adresse. Det vil sige at du skal indtaste den email adresse som du ønsker at modtage et eventuelt svar fra mig på! Formatet på en gyldig email adress kunne se således ud: navn@modtager.dk eller navn@mail.udbyder.dk

Telefon nummer

Oplys eventuelt telefon nummer såfremt du vil ringes op. Der kan udelukkende benyttes tal og plus tegnet [+]. Der kan maksimalt indtastes 20 tal.

Hvad drejer din henvendelse sig om? *

Skrive en kort og præcis meddelse som jeg så vil svare på så hurtigt som muligt. Du kan maksimalt indtaste 500 karakter. Har du brug for at skrive en længere besked er du velkommen til at sende en almindelig mail til mig på info@lazur.dk

Spamfælde *

Vores spamfælde anordning er en simpel måde at få bekræftet, at det er et rigtigt levende menneske der sender formularen til os.

Send din besked *

Når du trykker på send nu knappen bekræfter du samtidigt at jeg må kontakte dig på den opgivne email adresse og på et eventuelt opgivet telefon nummer.