Side navigation:

Kontakt & firma info:

Lazur
Ved Skansebakken 81
3400 Hillerød, Danmark
Telefon: +45 40302093
Email: info@lazur.dk
CVR: 34342954
Bank: Handelsbanken
Konto: 6482012591

Hvem er Lazur?

Lazur er Marianne Jonsson! Jeg har været ansat hos Royal Scandinavia fra 1979 til 2004. Heraf 22 år i Royal Scandinavias Flora Danica afdeling. En stor del af mit arbejde har været for Royal Scandinavias udviklingsafdeling, ligesom jeg har lavet et utal af specielle ordrer - ting som ikke indgår i Royal Scandinavias normale sortiment. Jeg har hos Royal Scandinavia udført opgaver for blandt andet HM Dronning Margrethe, kunsterne Finn Næss-Smidt og Jette Frölich m.fl.

Kuriøse kompetancer

Jeg har i flere forbindelser repræsenteret Royal Scandinavia i Japan, Hongkong, Singapore, Frankrig og i Skandinavien. Jeg og mit arbejde på Royal Scandinavia er flere gange er blevet filmet til dansk og udenlandsk TV, fotograferet til aviser og magasiner og som et mere kuriøst indslag er jeg er blevet interviewet live på radio i Hongkong.

Nu og fremtiden

Jeg arbejder stadigt videre på at udvikle min forretning med fokus på superhøj kvalitet og kreativitet. Jeg sætter en ære i at være professionel med mit arbejde og prøver altid at forbedre mine evner. Blandt andet ved at male hundredvis af test fliser og lave test brændinger for at se hvordan farver reagerer ved forskellig temperatur osv. Har du spørgsmål om Lazur er du meget velkommen til at sende mig en mail som jeg vil besvare efter bedste evne.